Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко е разхода на Алфа Ромео 146 1.3 boxer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко е разхода на Алфа Ромео 146 1.3 boxer

Извънграско е добре, защото пада на около 7, но в града преди да сменя едната бобина ми даваше разход около 15/100. Сега още не съм го засякъл, но мисля че ще падне на около 10-11. Това добре ли е ?

Даже трябва и да почерпиш
    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
    За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

10-11 е добре , до 13 носи при положение че я караш само градско и студен мотор . Моита гори 13 при положение че до работа са ми 3 км. само студена бръмчи , иначе като я разтривам из града 11 . А и все пак е 1.7
      Alfa 146 1.7 16v Boxer - for Sound
      Alfa 146 2.0 16v ti - for Speed

Comment

значи малко съм се поизлъгал че ще ми падне разхода но и такива неща се случват. Поне вече знам че няма аномалия в колата ми

Comment

---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:31.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Поздравете с добре дошъл колегата, бе спамери!
            Добре дошъл, колега!
            При моята 7 на сто извънградско дава при 140 км/ч, но все пак е 200-300 кила по-лека!По-лош вариант за 146 е само 1.4 тс, защото се чупи по-лесно.
            Докараш ли я до 7-10 извънградско и 10-12 градско си супер!
            Важното е, че с тоя мотор може да си: "барабар Петко с мъжете" до към 170-180!.Освен това е най-нечуплив!
            Карай си я с кеф!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              ...По-лош вариант за 146 е само 1.4 тс, защото се чупи по-лесно.
              ...
              Ааа ... това е за темата "Плюене по Алфа".
              Ама не съм съгласен... Чупи е по-лесно, само ако я "намааш у каманаците"... инак не мож ги сравнява така просто.
              А по темата - при мен по статистика от август миналата година - бензин 20 лв/месец , газ осреднено лятно/зимно/градско/селско - 8.8 л/100км., без особени напъни за икономия и без ограничение във вървежа на колата (по магистралата вдигам 140 - 150 по нагорнищата).
              Last edited by serafim; d.m.y г., 22:03.
              sigpic
              Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

аз на дълго до 100 давам 7-7,5 а в града над 12,затова сложих газ и сега поне давам газ с кеф без да мисля за стотинките дето капят от аспуха
                alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

На мен Алфата ми изяде парите за газова , иначе по темата за 1.3 мотор харчи много , но колицата наистина върви прилично за тези кубици. Аз съм от Елин Пелин , там се кара до 3-та и разхода ми е някаде около 10 . Извън градско още не съм я засичал все пак от вчера е официялно в движение .

Comment

Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщение
                    Ааа ... това е за темата "Плюене по Алфа".
                    Ама не съм съгласен... Чупи е по-лесно, само ако я "намааш у каманаците"... инак не мож ги сравнява така просто.
                    А по темата - при мен по статистика от август миналата година - бензин 20 лв/месец , газ осреднено лятно/зимно/градско/селско - 8.8 л/100км., без особени напъни за икономия и без ограничение във вървежа на колата (по магистралата вдигам 140 - 150 по нагорнищата).
                    Разбирам те, брат, ама ако искам още 13-15 коня отгоре, ще си туря 1.6 боксер, щото хем е катър, хем и подлежи на контрол, хем и като му туря една обикновенна газова и иди я стигни!
                    ТС-са е разумен от 1.8 и нагоре!
                    1.4 и 1.6 са за вманиачени манияци-крепки духом и слаби на голове!
                    Тука всички сме си такива!
                    Наздраве!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                    X